Vriendinnen arrangement

In de maanden mei, juni en juli bent u op de SomerWende van harte welkom voor een speciaal vriendinnen arrangement. Kom genieten van een uniek en creatief dagje uit. Tijdens een kleine theeproeverij gaan jullie de verschillende theesoorten ontdekken om vervolgens creatief aan de slag te gaan met het maken van een dienblad. Uiteraard is er tijd om heerlijk bij te kletsen met een potje thee naar keuze inclusief zoete taart hapjes.

Het vriendinnen arrangement:

Jullie worden ontvangen op de SomerWende met een welkomstthee van het seizoen en een klein hapje. Vervolgens wordt er via een prachtige theefilm meer uitleg gegeven over de thee. Samen met de gastvrouw gaan jullie de theeplantage bekijken en worden de verschillende Rheezerthee combinaties toegelicht.
Zodra de favoriete theesmaak gevonden is, gaan jullie naar de workshopruimte om een eigen dienblad te maken. Het hout ligt voor jullie klaar om te worden bewerkt. Met verschillende kleuren, sjablonen en afwerkingen wordt het dienblad geheel naar eigen smaak gemaakt. Terwijl het dienblad ligt te drogen sluiten jullie deze bijzondere dag af met een potje thee naar keuze en brownie. In de gezellig ingerichte theehokjes kunnen jullie fijn na kletsen en genieten van de sfeer en de gezelligheid.

Elke dinsdag en donderdag in de maanden mei, juni en juli.
Tijdsduur arrangement +/- 3,5 uur.

Prijs:
€ 34,50 per persoon

Inclusief: Welkomstthee van het seizoen met iets lekkers bij ontvangst, Een rondleiding door de theeplantage, inclusief film en theeproeven, workshop dienblad maken inclusief alle materialen, aansluitend een potje thee naar keuze en een huisgemaakt brownie.

Dit arrangement is te boeken vanaf 4 personen.

Extra informatie:
• Dieetwensen graag van te voren doorgeven
• Afsluiten met een cafetiere (potje koffie) i.p.v. een potje thee is mogelijk, graag van te voren doorgeven
• Afsluiten met een Tea-arrangement kan ook. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of telefonisch.
• Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222. Dit arrangement is in samenwerking met Deco&Events georganiseerd.

 

Terug naar arrangementen boek hier
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement