Vriendinnen arrangement

In de maanden mei, juni en juli bent u bij Deco&Events van harte welkom voor een speciaal vriendinnen arrangement. Kom genieten van een uniek en creatief dagje uit. Tijdens een kleine theeproeverij gaan jullie de verschillende theesoorten ontdekken om vervolgens creatief aan de slag te gaan met het maken van een dienblad. Uiteraard is er tijd om heerlijk bij te kletsen met een potje thee naar keuze inclusief zoete taart hapjes.

Het vriendinnen arrangement:

Jullie worden ontvangen op de SomerWende met een welkomstthee van het seizoen en een hapje. Vervolgens wordt er via een prachtige theefilm meer uitleg gegeven over de thee. Samen met de gastvrouw gaan jullie 6 verschillende soorten thee proeven. Welke smaak past het beste bij jou? En wat vindt de ander juist lekker? Over smaak valt niet te twisten en dat zal al snel blijken.
Zodra de favoriete theesmaak gevonden is, gaan jullie naar de workshopruimte om een eigen dienblad te maken. Het hout ligt voor jullie klaar om te worden bewerkt. Met verschillende kleuren, sjablonen en afwerkingen wordt het dienblad geheel naar eigen smaak gemaakt. Terwijl het dienblad ligt te drogen sluiten jullie deze bijzondere dag af met een potje thee naar keuze en heerlijke taart hapjes. In de gezellig ingerichte theehokjes kunnen jullie fijn nakletsen en genieten van de sfeer en de gezelligheid.

Elke dinsdag t/m zaterdag in de maanden mei, juni en juli.
Tijdsduur arrangement +/- 3,5 uur.

Prijs:
€ 34,50 per persoon

Inclusief: Welkomstthee van het seizoen met iets lekkers bij ontvangst, Een kleine theeproeverij inclusief film en theeproeven, workshop dienblad maken inclusief alle materialen, afsluitend een potje thee naar keuze en verschillende taart hapjes (2 per persoon).

Dit arrangement is te boeken vanaf 4 personen.

Extra informatie:
• Dieetwensen graag van te voren doorgeven
• Afsluiten met een cafetiere i.p.v. een potje thee is mogelijk, graag van te voren doorgeven
• Optioneel bij te boeken: 2 taart hapjes, stukje quiche en een bonbon € 6,95 p.p. extra
• Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

 

Terug naar arrangementen boek hier
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement
Vriendinnen arrangement