slide2
Laat je Inspireren
en creëer iets bijzonders
Image is not available
slide2
Laat je Inspireren
en creëer iets bijzonders
Image is not available
previous arrow
next arrow

Gastenboek

Schrijf een nieuwe bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen bewaren we het IP adres: 18.205.176.39.
Het is mogelijk dat het bericht alleen zichtbaar word het gastenboek nadat we het goedgekeurd hebben.
We hebben het recht om het bericht te bewerken, te verwijderen, of inzendingen niet te publiceren.
15 berichten.
Meiden Bloo heeft geschreven op oktober 7, 2019 om 8:55 pm
We hebben onze meidendag ((schoon)zussendag) deels bij Deco & events doorgebracht. Het opleuken van een Tapas plank. Zeer mooie en gezellige ruimte, leuke workshop en Nathasja..... zeer gastvrij. Goed oor voor de klant waardoor alles mogelijk was! Echt TOP! Nathasja bedankt. Als je een score had gevraagd, kreeg je van ons een dikke 10. Wellicht tot een volgende keer.
Charlotte heeft geschreven op september 17, 2019 om 11:50 am
Wij hebben met een vrijgezellenfeest van een vriendin een tapasplank gegrafeerd bij Deco & Events. Het was een zeer geslaagde middag, in een gezellig aangeklede ruimte. Tussendoor konden we lekker wat drinken buiten in het zonnetje en er was meer dan genoeg te snoepen. Natasja is een enthousiaste vrouw die leuk meedenkt, op een niet dwingende manier. Kortom, het was top!
Liesbeth Baas heeft geschreven op juni 20, 2019 om 8:30 am
We hebben kort geleden een workshop kaarsen maken gevolgd bij Deco workshops. Wat een professionaliteit zeg, Natasja weet exact de sfeer te creëren die nodig is om er een super leuke en gezellige workshop van te maken. Weet je het even niet dan komt ze met tips, maar het is en blijft je eigen creatie. Ook tussendoor genoeg tijd voor een kopje koffie of thee met heerlijke lekkernijen erbij. Kortom een super geslaagde dag waarin we met 7 dames veel plezier hebben gehad.
Ellis van den Dijk heeft geschreven op juni 14, 2019 om 10:27 am
We hebben genoten van een gezellige,en creatieve middag! Locatie is prachtig! Echt een aanrader!! We komen vast nog een keer terug! ?
Annemieke de Jonge heeft geschreven op februari 2, 2019 om 10:30 am
Wat hebben we een leuke vrijgezellenavond gehad. Het was heel gezellig en Natasja is super vriendelijk en vrolijk. Ze wil overal mee helpen. Bedankt voor de fijne avond. Ik kom snel nog een keer weer.
Esther heeft geschreven op december 22, 2018 om 2:10 pm
We hebben een leuke workshop gehad tijdens onze zussendag! Alles bij elkaar was geslaagd. Jouw begeleiding, gezelligheid en gastvrijheid, je atelier en natuurlijk onze kerstbomen. Groetjes Danielle, Judith, Esther & Rebecca uit de buurt van Rotterdam;)
jolanda heeft geschreven op oktober 17, 2018 om 4:10 pm
Wat vond ik het leuk!!! Wat een gezellige sfeer en hartelijke gastvrouw! Top morgen gehad! Bedankt!
Geke Groen heeft geschreven op juli 12, 2018 om 8:21 pm
Hallo Natasja, bedankt voor de bijzondere middag die ik samen met schoonzusje bij je had!Met de heerlijke koffie van je moeder en de lekkere snoeperijen daarbij hadden we een hele mooie middag! En het resultaat mag er zijn, blij mee! ???
Van Weijk heeft geschreven op juni 28, 2018 om 8:44 pm
Hoi Natasja, bedankt voor alle goede zorgen en de gezellige middag die wij in jou mooie ruimte hebben gehad. We konden lekker kletsen en de mozaïek werkjes zijn echt mooi geworden. Nogmaals bedankt, we komen zeker nog eens een keer terug. Groeten Miranda
Deco-Events - mail heeft geschreven op oktober 13, 2017 om 8:30 am
Wat was het gezellig met elkaar vorige week in de workshopruimte van Deco en Events. Alle dames hebben wat moois gemaakt en stonden versteld van het resultaat. Fijn dat we uit zoveel decoraties konden kiezen en de hulp zo fijn was. Er was tijd om te kletsen en de lekkere dingetjes zijn ook goed ontvangen. Natasja bedankt voor de fijne middag. groet zussen van Meijerink
Share This