Laat je Inspireren
en creëer iets bijzonders
Image is not available
Slider

Over ons

Deco en Events is in 2010 gestart met het geven van de eerste workshops. Toen nog op een kleine locatie en in een kleine ruimte. De eerste Steigerhouten tekstborden werden toen gemaakt en het was een groots succes. Elk jaar dat volgde breidde we ons aanbod uit of verhuisden we naar een grotere locatie. Inmiddels worden er vele workshops gedaan van steigerhout, mozaïek en kaarsen maken. In 2016 zijn wij naar de prachtige locatie in Rheeze verhuisd. Onze nieuwe workshopruimte is te vinden op de SomerWende en ligt aan de rivier de Vecht, omgeven door bomen en vergezichten. Inspiratie is op deze locatie dan ook makkelijk te vinden tijdens één van de creatieve workshops.

In de workshopruimte die landelijk is ingericht staat onthaasten en genieten van het gezelschap centraal. Tijdens de workshops staat de koffie, thee met lekkers op tafel want ook al wordt er gewerkt aan een mooie creatie, er is ook zeker tijd om gezellig bij te kletsen met elkaar. Met mooi weer kan de workshop ook buiten gegeven worden.

Gezellige bijkletsen en genieten van de natuur en het lekkers. Dit samen met creatief bezig zijn is een perfecte combinatie voor een geweldig dagje uit.

Laat je inspireren en creëer iets bijzonders!

Alle workshops worden op afspraak ingepland. Op het boekingsformulier kan worden aangeven welke datum of tijd de workshop ingepland moet worden.
Daarnaast is de workshopruimte op de volgende dagen ook open om even te komen kijken:
Dinsdag – 10.00 uur tot 12.00 uur
Donderdag – 10.00 uur tot 12.00 uur
Zaterdag – 10.00 uur tot 17.00 uur

M.u.v. 27 april, 25 mei en week 30,31 en 32 dicht wegens vakantie
(Overige dagen en tijden op aanvraag i.v.m. ingeplande workshops
In de maanden november tot en met maart gelden aangepaste tijden.

Neem gerust even contact met ons op om deze tijden op te vragen.

Van harte welkom bij Deco en Events!

 

Share This