slide2
Laat je Inspireren
en creëer iets bijzonders
Image is not available
slide2
Laat je Inspireren
en creëer iets bijzonders
Image is not available
previous arrow
next arrow

Over ons

Deco en Events is in 2010 gestart met het geven van de eerste workshops. Toen nog op een kleine locatie en in een kleine ruimte. De eerste Steigerhouten tekstborden werden toen gemaakt en het was een groots succes. Elk jaar dat volgde breidde we ons aanbod uit. Naast de workshops ontwikkelde we ook andere activiteiten waardoor we in 2014 naar Rheeze zijn verhuisd om ons bedrijf voort te zetten op een grotere locatie. Doordat de nieuwe locatie in een prachtig natuurgebied en aan de rivier de Vecht ligt komen al onze activiteiten nog meer tot hun recht. Daarnaast ligt de locatie direct aan de wandel- en fietsroutes waardoor we nog meer groeimogelijkheden zagen.

De omgebouwde boerderij bestaat al sinds 1832. Wij hebben tijdens de verbouwing de oude stijlen in ere gehouden en deze gecombineerd met de stijlen van nu waardoor de ontvangstruime een fijne ruimte is geworden. Op ons terrein is er naast de prachtige ontvangstruimte ook hard gewerkt aan de workshopruimte. Deze is volledig in de stijl van de workshops ingericht. Met een vloer van mozaïek en meubels van steigerhout laten we alle workshops in het interieur terugkomen.

Verder is er een overdekte veranda en zijn er meerdere buitenzitjes waaronder de parasolzitjes in de tuin. Er is dus altijd een fijn plekje om met elkaar te zitten. Hoe groot de groep ook is er is altijd ruimte genoeg om te genieten van de mooie vergezichten over de rivier de Vecht.

Inspiratie is op deze locatie dan ook makkelijk te vinden tijdens één van de creatieve workshops.
In de workshopruimte staat onthaasten en genieten van het gezelschap centraal. Tijdens de workshops staat de koffie, thee met lekkers op tafel want ook al wordt er gewerkt aan een mooie creatie, er is ook zeker tijd om gezellig bij te kletsen met elkaar. Met mooi weer kan de workshop ook buiten gegeven worden.

Gezellige bijkletsen en genieten van de natuur en het lekkers. Dit samen met creatief bezig zijn is een perfecte combinatie voor een geweldig dagje uit.

Laat je inspireren en creëer iets bijzonders!

Alle workshops worden op afspraak ingepland. Op het boekingsformulier kan worden aangeven welke datum of tijd de workshop ingepland moet worden.
Daarnaast is de workshopruimte in de maanden april tot oktober op de volgende dagen ook open om even te komen kijken:
Dinsdag – 10.00 uur tot 12.00 uur
Vrijdag – 10.00 uur tot 12.00 uur
Zaterdag – 10.00 uur tot 17.00 uur
M.u.v. week 30,31 en 32 dicht wegens vakantie

(Overige dagen en tijden op aanvraag i.v.m. ingeplande workshops).
In de maanden november tot en met maart gelden aangepaste tijden.
Neem gerust even contact met ons op om deze tijden op te vragen.

Van harte welkom bij Deco en Events!

 

Share This