slide2
Laat je Inspireren
en creëer iets bijzonders
Image is not available
slide2
Laat je Inspireren
en creëer iets bijzonders
Image is not available
previous arrow
next arrow

Overige activiteiten

Overige activiteiten op onze locatie:

Rustpunt
Theeplantage – rondleidingen en theearrangementen
Tuk Tuk verhuur
Vechtdal Chopper verhuur
Kano verhuur
De Vechtslinger
Vergaderen
Trouwlocatie

Rustpunt:
Op ons terrein is er een speciaal ingericht huisje als Rustpunt voor alle fietsers en wandelaars die hier even kunnen genieten van wat eten en drinken en de mooie natuur. U kunt in het Rustpunt uw eigen kopje koffie, thee, siroop of soep maken en een plak ontbijtkoek kopen. Tevens kunt u tegen betaling van € 0,50 gebruik maken van ons toilet.

Heeft u liever zin in verse koffie en thee met een lekkernij uit de streek of een frisdrankje dan kunt u in ons fijn ingerichte achterhuis terecht. Naast de koffie en thee kunt u hier ook een heerlijk ijsje kopen. Als u met een grotere groep tijdens de fiets- of wandeltocht gebruik wilt maken van onze faciliteiten, neem dan eerst even contact met ons op. Het achterhuis is niet elke dag geopend, al proberen we er wel zoveel mogelijk te zijn. Voor meer informatie kijk hier.

Theeplantage en Tea-arrangementen
Op de Somerwende is er een theeplantage aangelegd waar de heerlijkste Rheezerthee gemaakt wordt. Om het gehele proces te kunnen bekijken zijn er rondleidingen te boeken, kunt u de theesmaken proeven en heerlijk genieten van verschillende Tea-arrangementen.
Voor meer informatie kijk hier.

 

Tuk Tuk verhuur
In een Tuk Tuk rondom Rheeze of Hardenberg touren!
Onze Thaise Tuk Tuk is een uniek overdekt vervoersmiddel die van uw dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Zowel met zon als regen, onze Tuk Tuk’s kunnen ertegen. Of u nou gaat rondtukken of één van de arrangementen boekt, het zal u aan plezier in ieder geval niet ontbreken. Voor meer informatie kijk hier.

Vechtdal Chopper verhuur
Heerlijk cruisen op onze Vechtdal Choppers door de prachtige natuur!
Onze Vechtdal Chopper is een elektrisch en stoer vervoersmiddel waarmee u op een duurzame manier de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekt. U kunt een korte of een lange Chopper route kiezen of de route combineren met verschillende leuke activiteiten onderweg. Voor meer informatie kijk hier.

 

Kano verhuur
Vanaf april tot en met oktober ligt de steiger in de Vecht die op loopafstand van onze locatie te bereiken is. U kunt een kano bij ons ophalen en hiermee een mooie route over de Vecht afleggen.
U kunt kiezen uit twee verschillende routes waarbij u ongeveer 2 uur onderweg bent. U betaald € 15,00 per kano per uur. Voor meer informatie belt u 0523237952 of 0651222337

De Vechtslinger
Een zorgeloos en streekverbonden dagje uit in het Vechtdal! Een groepsuitje waarbij u meerdere activiteiten op drie verschillende locaties meemaakt. Op deze locaties die zorgeloos zijn ingericht kunnen de activiteiten zowel binnen als buiten gedaan worden. Door op drie verschillende locaties passende activiteiten aan te bieden is het niet alleen heel erg afwisselend, maar komt het ook samen tot een verrassend spel voor jong en oud. Voor zorggroepen is het spel op verschillende niveaus aan te bieden zodat iedereen kan deelnemen. Voor meer informatie kijk hier.

Vergaderen
In onze sfeervolle ruimte is het ook mogelijk om te komen vergaderen.
De ruimte is geschikt vanaf 6 personen tot maximaal 20 personen en beschikt over een beamer en flipover. U bent van harte welkom voor een dagdeel van 4 uur inclusief onbeperkt koffie/thee en water. Voor meer informatie kijk hier.

Trouwlocatie
Onze idyllische locatie gelegen aan de Vecht zorgt voor een romantische setting en is daarmee dan ook een prachtige locatie voor de mooiste dag van uw leven. Trouwfoto`s maken en de bruidstaart aansnijden onder het genot van de lekkerste koffie en thee behoren onder andere tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kijk hier.

 

Share This